Om tandemkopieringen avbryts

I det här avsnittet beskrivs orsaker till och åtgärder som kan vidtas när tandemkopiering avbrutits.

Problem

Orsak

Lösning

Maskinen avbryter tandemkopieringen.

Maskinens huvudströmbrytare är frånslagen eller så har funktionsbrytaren tryckts in.

Starta undermaskinens huvudström eller funktionsbrytare och tryck därefter på [Tandemkop.].

Maskinen avbryter tandemkopieringen.

Undermaskinens huvudströmbrytare är frånslagen.

Ett meddelande som ber dig kontrollera undermaskinen visas på huvudmaskinens bildskärm. Tryck på [Avbryt] för att rensa bort tandemkopiering. Tryck på undermaskinens huvudströmbrytare, tryck på Tandemkop. och gör dina inställningar på nytt.

Maskinen avbryter tandemkopieringen.

Veckotimerns inställning aktiveras för maskinen.

Slå på huvudmaskinens funktionsbrytare och tryck därefter på [Tandemkop.].

Mer information om veckotimer: Måndag - Söndag, se Handbok för allmänna inställningar.

Ett felmeddelande visar att maskinen gått sönder.

lyser.

Kan inte kopiera. Följ de instruktioner som visas.