När minnet är fullt

I det här avsnittet beskrivs troliga orsaker till och möjliga lösningar för problem som kan relateras till fullt minne.

Meddelande

Orsak

Lösning

“Tryck på [Fortsätt] för att skanna och kopiera återstående original.”

Maskinen kontrollerar om de återstående originalen ska kopieras när de skannade originalen har skrivits ut.

Vill du fortsätta kopiera tar du bort alla kopior och trycker på [Fortsätt]. För att upphöra med kopieringen trycker du på [Stopp].

Tandemkop.

Meddelande

Orsak

Lösning

“Undermaskinens minne fullt. Undermaskinen kommer frånkopplas.”

Mängden data överskrider undermaskinens kapacitet.

Fortsätt utskriften på huvudmaskinen.

Obs

• Om du ställer in [Minnet fullt : Starta om Auto-skan] i användarverktygets [Indata/Utdata] till [På] visas inte meddelandet om minnesöverflödet, även om minnet blir fullt. Maskinen kommer då att kopiera de skannade originalen först och därefter automstiskt fortsätta med skanning och kopiering av de återstående originalen. I sådana fall blir kopieringssekvensen oordnad. För mer information om Minnet fullt : Starta om Auto-skan, se Handbok för allmänna inställningar.