Program och nyttoprogram som finns på medföljande cd-skiva

Det här avsnittet förklarar de program och nyttoprogram som finns på de cd-skivor som levereras med den här maskinen.

Två cd-skivor följer med maskinen: “Printer Drivers and Utilities”, och “Scanner Driver and Utilities”.

På dessa cd-skivor finns följande:

Teckensittstyrare

För att installera nya teckensnitt eller organisera och styra de teckensnitt som redan finns i systemet. Mer information finns i handboken på den cd-skiva som har etiketten “Printer Drivers and Utilities”.

SmartDeviceMonitor for Admin

Avsedd för systemadministratörer för hantering av nätverksskrivare.

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

Avsedd för användare för hantering av utskriftsstatus i nätverket.

Skrivarnyttoprogram för Mac

Med detta program kan användaren hämta och styra en mängd olika teckensnitt samt styra skrivare. Mer information finns i PostScript 3 Supplement.

Obs

• Mer information om användning av maskinen finns i PDF-format på medföljande cd-skiva. Mer information om hur du använder Acrobat Reader finns i online-hjälpen till Adobe Acronat Reader.