LAN-Faxdrivrutin

I det här avsnittet beskrivs filsökvägen till och systemkrav för LAN-faxdrivrutinen.

Viktigt

• Du kan installera drivrutinen för LAN-Fax från cd-skivan som medföljde den här maskinen eller ladda ned den från leverantörens webbplats. Om du använder Windows 98/Me eller Windows NT 4.0 som operativsystem måste du ladda ned drivrutinen för LAN-fax från leverantörens hemsida. Välj den här maskinen och det operativsystem du använder och ladda sedan ned filen.

Den här drivrutinen krävs för att använda funktionerna för LAN-fax.

Filsökväg

Drivrutinen finns i följande mappar på den cd-skiva som har etiketten “Printer Drivers and Utilities”:

\DRIVERS\LAN-FAX\XP_VISTA

Systemkrav

• Maskinvara

PC/AT-kompatibel

• Operativsystem

Windows 2000/XP/Vista

Windows Server 2003/2003 R2

• Display

VGA 640 × 480 pixel eller mer

Obs

• Stäng alla andra program innan du börjar med installationen.