Hoppa över rubrik

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

I det här avsnittet beskrivs filsökväg till och systemkrav för DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client.

Med DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client kan du styra och skriva ut olika data som till exempel filer som skapats med ett program, bilder som skannats med en skanner och existerande bilder som ett dokument.

Filsökväg

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client finns i följande mapp på den cd-skiva som har etiketten “Printer Drivers and Utilities”:

\NETWORK\DEVMON\CLIENT\DISK1

Användningsmiljö för skrivardrivrutinen

• Lämplig dator

Maskiner som kan användas tillsammans med operativsystemen nedan. PC/AT-kompatibel maskin.

• Gällande operativsystem

Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista

Windows Server 2003/2003 R2

Windows NT 4.0

Obs

• Se “DeskTopBinder Lite”, Handbok för skanner eller Hjälpfiler för DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client.

• I DeskTopBinder ingår SmartDeviceMonitor for Client. Se Hjälpfiler för DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client.