TWAIN-drivrutin

I det här avsnittet beskrivs filsökvägen till och systemkrav för TWAIN-drivrutinen.

Denna drivrutin krävs för att skanna ett original med en skanner. För att använda maskinen som TWAIN-skanner i nätverket måste den här drivrutinen installeras.

Filsökväg

Drivrutinen finns i följande mapp på den cd-skiva som har etiketten “Scanner Driver and Utilities” och medföljer den här maskinen:

\DRIVERS\TWAIN

Systemkrav

• Maskinvara

PC/AT-kompatibla maskiner som hanterar följande operativsystem på rätt sätt

• Operativsystem

Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista

Windows Server 2003/2003 R2

Windows NT 4.0

• Displayens upplösning

800 × 600 pixel, 256 färger eller mer

Obs

• Drivrutinen kan inte hanteras under Windows NT med RISC-baserade processorer (MIPS R-serien, Alpha AXP eller PowerPC).