DeskTopBinder Lite

Det här avsnittet beskriver filsökvägen till och systemkraven för DeskTopBinder Lite.

DeskTopBinder ska installeras på klientdatorerna för integration och styrning av olika slags filer som skannfiler, filer som skapas med program och existerande skannfiler. Med denna programvara kan du använda olika funktioner för lagrade skannfiler, som att visa lagrade filer. Med ScanRouter leveransprogram kan du också se filer som är lagrade på leveransservern eller använda andra funktioner för lagrade filer.

Mer information om programvara installerad med DeskTopBinder Lite finns i “DeskTopBinder Lite” i Handbok för skanner.

Filsökväg

Programmen finns i följande mapp på den cd-skiva med etiketten “Scanner Driver and Utilities” som följer med den här maskinen:

\UTILITY\DESKV2

Systemkrav

• Maskinvara

PC/AT-kompatibla maskiner som hanterar operativsystemet på rätt sätt

• Operativsystem

• Om du installerar alla funktioner för DeskTopBinder:

Windows 98SE/Me/2000 Professional SP1 eller senare/2000 Server SP1 eller senare/2000 Advanced Server SP1 eller senare/XP Professional/XP Home Edition

• Om du installerar bara SmartDeviceMonitor for Client:

Windows 95 SP1/98/98SE/Me/2000 Professional SP1 eller senare/2000 Server SP1 eller senare/XP Professional/XP Home Edition

Windows NT 4.0 SP5 eller senare