Fejlmeddelelser på Status Monitor

Hvis der opstår en fejl på printeren, vises en fejlmeddelelse på Status Monitor. Klik på [Brugervejledning...] for at få vist den relevante side med fejlen, hvor du også finder detaljerede oplysninger om, hvordan problemet løses.

Afhængigt af indstillingerne for “Fortsæt autom.” og “Kuv.vælgerfejl” der er angivet i System-menuen, vises nogle af de følgende meddelelser muligvis ikke.

Reference

Relaterede emner

Status Monitor åbner ikke
Printeren svarer ikke
Intet papir/Kassette ikke fundet (kassette 1)
Forkert papirformat eller papirtype (kassette 1)
Forkert papirformat eller papirtype (automatisk kassettevalg)
Låge åben
Låge åben/Kassette ikke fundet (kassette 1)
Låge åben/Farvepatron(er) ikke fundet
Patron tom
Beholder til patron/udskriftshoved tom
Brugt patron
Blækopsamlingsenhed ikke fundet
Temperaturen er uegnet til udskrivning
Printerfejl
Fejl i netværksinterfacekort
Forkert position for kuvertvælger