Forkert position for kuvertvælger

Kuvertvælgeren befinder sig i en forkert position, eller printerdriverindstillingerne er forkerte. Anbring kuvertvælgeren i den rigtige position, eller ændr printerdriverindstillingerne. Alternativt kan du trykke på tasten [Forts. uds./Rengøring af hoved], vælge en kassette, der indeholder papir i det rette format og derefter udskrive. Hvis du vil annullere udskrivningsjobbet, skal du trykke på tasten [Nulstil job].

Relaterede emner

Kontrollér kuvertvælgerens position
Kontrollér printerdriverindstillingerne
Udskrivning med Fortsæt udskrivning
Annullering af udskrivningsjob