IndholdTilbage

Sådan bruger du HTML-manualerne

I dette afsnit beskrives, hvordan disse HTML-manualer bruges.

# Der bruges prøveskærmbilleder.

Skærmnavigation

Skærmnavigation

1

Alle titler

Viser en liste med titler på alle manualerne.

2

Indhold

Viser manualernes indhold.

3

Tilbage

Tager dig tilbage til den foregående side.

4

Forrige

Tager dig til den forrige side (i henhold til titlernes rækkefølge).

5

Næste

Tager dig til den næste side (i henhold til titlernes rækkefølge).

6

Gå til siden

Tager dig til den tilsvarende HTML-side (understregninger viser, at der er tale om hyperlinks).

7

Toppen af siden

Tager dig til toppen af den aktuelle side.

# Hvis siden indeholder referencer, vises de nederst på siden.

Symboler

I denne manual anvendes følgende symboler:

Advarsel

Angiver vigtige sikkerhedsbemærkninger.
Det kan være skadeligt eller livstruende ikke at følge disse bemærkninger. Gennemlæs altid disse bemærkninger.
De kan ses i afsnittet "Sikkerhedsoplysninger".

Advarsel

Angiver vigtige sikkerhedsbemærkninger.
Hvis disse bemærkninger ikke følges, kan det føre til moderate eller mindre skader og beskadigelse af maskinen eller ejendom. Gennemlæs altid disse bemærkninger.
De kan ses i afsnittet "Sikkerhedsoplysninger".

Vigtigt

Angiver vigtige punkter at være opmærksom på, når maskinen bruges, samt forklaringer på sandsynlige årsager til papirstop, beskadigelse af originaldokumenterne eller tab af data. Gennemlæs altid disse forklaringer.

Bemærk

Angiver supplerende forklaringer på maskinens funktioner og instrukser til at afhjælpe brugerfejl.

Reference

Dette symbol ses i slutningen af afsnittet.
Det angiver, hvor du kan finde yderligere relevante oplysninger.

Viser navnene på taster og knapper.