Angivelse af systemindstillinger ved hjælp af kontrolpanelet (System-menuen)

Du kan indstille de grundlæggende funktioner, der kræves for at bruge printeren. Printeren kan bruges med fabriksindstillingerne, men konfigurationen kan ændres afhængigt af brugerbetingelserne. De ændrede betingelser bevares, selv om printeren slukkes.

Fortsæt autom.

Du kan angive, hvordan printeren skal behandle et udskrivningsjob, når ingen af dens kassetter indeholder papir af det format eller den type, der er angivet i printerdriveren.

• Fra

Printeren venter, indtil papir af den type og det format, der kræves til udskrivningsjobbet, lægges i dens papirkassetter.

• Omgående

Printeren udskriver, selv om papirformatet eller papirtypen er anderledes end det, der blev angivet.

Standard: Fra

Alter. p.format

Du kan angive, om der skal udskrives på A4-papir, hvis printeren ikke er udstyret med en papirkassette, der kan fremføre papir i formatet Letter (8 1/2×11) som angivet i printerdriveren og omvendt.

• Auto

• Fra

Standard: Fra

Energisparer

Brug funktionen Energisparer til at nedsætte printerens strømforbrug.

Du kan angive, hvor lang tid printeren skal forblive ledig, før den skifter til tilstanden Energisparer. Når printeren er i tilstanden Energisparer, kræver den tid til at starte igen, når den modtager et udskrivningsjob.

• 5 minutter

• 15 minutter

• 30 minutter

• 45 minutter

• 60 minutter

Standard: 5 minutter

Besk. pr. e-mail

Du kan angive, om der skal sendes besked til en bestemt e-mail-adresse om, at der er opstået en printerfejl.

Når du har ændret denne indstilling, skal du slukke for printeren og derefter tænde den igen.

• Fra

• Til

Standard: Fra

Måleenhed

Måleenheden kan indstilles til “mm” og “tomme”.

• mm

• tomme

image: Standard: mm

image: Standard: tomme

V. blækops.udsk.

Du kan nulstille tælleren til blækbeholderen, når du udskifter blækopsamlingsenheden.

Kuv.vælgerfejl

Du kan angive, om du vil aktivere funktionen Kuv.vælgerfejl.

• Vis fejl

Hvis du forsøger to-sidet udskrivning på ark, mens kuvertvælgeren står i image (bageste) position, vil udskrivningen ikke begynde, og en fejlmeddelelse om forkert indstilling af kuvertvælgeren vil komme frem.

• Ing. fejl & uds.

Uanset kuvertvælgerens position vil printeren ignorere fejlen og fortsætte udskrivningen.

Standard: Vis fejl

Relaterede emner

Ændring af system-menuen