Fejlmeddelelser på kontrolpanelet

Hardware-problem, Ethernet-kort

Der er opstået en fejl i netværksinterfacekortets (Ethernet-kortets) netværksfunktion.

Se Fejl i netværksinterfacekort.

Blækopsamler er ikke monteret / Montér blækopsamlingsenhed

Blækopsamlingsenheden er ikke installeret korrekt. Indsæt blækopsamlingsenheden korrekt.

Se Blækopsamlingsenhed ikke fundet.

Blækopsamlingsenhed er fuld / Udskift blækopsamlingsenhed

Blækopsamlingsenheden er fuld. Udskift blækopsamlingsenheden.

Se Hvor skal jeg forespørge.

Blækopsamler næsten fuld

Blækopsamlingsenheden er næsten fuld. Sørg for at have en ny blækopsamler klar.

Se Hvor skal jeg forespørge.

Lavt blækniveau

Blækket er ved at være opbrugt. Udskift farvepatronen.

Se Udskiftning af farvepatron.

Åbn frontlågen / Udskift blækpat.

Blækket i den angivne farvepatron er opbrugt. Udskift den angivne farvepatron.

Se Udskiftning af farvepatron.

Papirstop / Tryk Forts. udsk.

Det lykkedes ikke printeren at fremføre papir fra den angivne papirkassette. Tryk på tasten [Fortsæt uds./Rengøring af hoved] for at fremføre papiret.

Se Brug af tasten [[Fortsæt uds./Rengøring af hoved]] til at fjerne papirstop.

Behandler...

Printeren udskriver.

Klar

Printeren kan udskrive.

Luk øverste eller bageste låge

Øverste eller bageste låge er åben. Luk øverste eller bageste låge korrekt.

Se Låge åben.

ERR(XXX) Sluk, tænd / Tilkald serv., hvis fejl opst. igen

Der er opstået en fejl.

Sluk for printeren, og tænd den igen. Hvis meddelelsen vises igen, skal du kontakte din servicerepræsentant.

Se Hvor skal jeg forespørge.

Offline

Printeren er offline. Sæt printeren i onlinetilstand for at udskrive.

Temperaturfejl. Vent...

Printeren er for varm eller kold ved opstart. Vent, indtil "Klar" vises på kontrolpanelet.

Styreplade er åben / Luk styreplade

Styrepladen er åben. Luk styrepladen.

Sæt patronen i

Der er ikke installeret en farvepatron. Installér farvepatronen korrekt.

Se Låge åben/Farvepatron(er) ikke fundet.

Venter...

Vent et øjeblik.

Energisparer

Printeren er i energisparertilstand. Printeren er klar til brug.

Temperatur er for høj / Sluk, tænd

Temperaturen er unormalt høj.

Sluk for printeren, og tænd den igen. Hvis meddelelsen vises igen, skal du kontakte din servicerepræsentant.

Se Temperaturen er uegnet til udskrivning.

Temperatur er for lav / Sluk, tænd

Temperaturen er unormalt lav.

Sluk for printeren, og tænd den igen. Hvis meddelelsen vises igen, skal du kontakte din servicerepræsentant.

Se Temperaturen er uegnet til udskrivning.

Nulstiller job...

Printeren geninitialiserer et udskrivningsjob.

Vent et øjeblik.

Ændr. af indst.

Printeren ændrer sine indstillinger. Vent et øjeblik.

Ilæg pap. kas.# el. forts. uds.

Den valgte kassette er løbet tør for papir.

Genopfyld kassetten. Alternativt kan du trykke på tasten [Forts. uds. / Rengøring af hoved] og derefter udskrive. Hvis du vil annullere udskrivningsjobbet, skal du trykke på tasten [Nulstil job].

Se Intet papir/Kassette ikke fundet (kassette 1).

Skift indstill. Kassette #/

Formatet på papiret i den valgte kassette stemmer ikke overens med det angivne papirformat.

Læg papir i det angivne format i kassetten, og korrigér derefter indstillingen for papirformatet på betjeningspanelet. Alternativt kan du trykke på tasten [Fortsæt uds./Rengøring af hoved] for at udskrive. Tryk på tasten [Nulstil job] for at annullere udskrivningsjobbet.

Se Intet papir/Kassette ikke fundet (kassette 1).

Skift indstill. Kassette #/

Papiret i den valgte kassette stemmer ikke overens med den angivne papirtype.

Læg den angivne type papir i kassetten, og korrigér derefter indstillingen for papirtype på betjeningspanelet. Alternativt kan du trykke på tasten [Fortsæt uds./Rengøring af hoved] for at udskrive. Tryk på tasten [Nulstil job] for at annullere udskrivningsjobbet.

Se Intet papir/Kassette ikke fundet (kassette 1).

Panel låst. Kan ikke bruges

Du har trykket på en låst tast. Lås tasten op.

Se Begrænsning af printerfunktioner.

Sæt kassette 1 korrekt i

Kassette 1 er ikke installeret korrekt. Geninstallér kassette 1 korrekt.

Se Låge åben/Kassette ikke fundet (kassette 1).

Kuvertvælger-position / Indst. kuv.vælg. eller fort. uds.

Positionen på kuvertvælgeren og den angivne papirtype stemmer ikke overens. Denne meddelelse vises også, hvis kuvertvælgeren er indstillet til image (bageste) position, mens vedligeholdelse udføres. Sørg for at indstille kuvertvælgeren til den korrekte position.

Se Forkert position for kuvertvælger.

Vedligeholdelse i gang...

Printeren rengør eller skyller sit udskriftshoved. Vent et øjeblik.

Højre frontlåge er åben / Luk højre frontlåge

Højre frontlåge er åben. Luk lågen til farvepatronerne.

Se Låge åben/Farvepatron(er) ikke fundet.

Papirstop kassette 1 / Placér papir korrekt

Der er opstået papirstop i kassette 1. Fjern det papir, der er årsagen til problemet.

Se Fjernelse af fastklemt papir i kassette 1 .

Fjern papirstop. Øvers. el. bag. låge / Brug fremf.hjul i ven. låge

Der er stadig papirstop inden i printeren.

Fjern alt det papir, der sidder fast.

Se Fjernelse af papir, der sidder fast omkring styrepladen og Hvis du ikke kan fjerne fastklemt papir.

Fjern papirstop. Åbn øverste låge / Brug fremf.hjul. i ven. låge

Der er opstået papirstop under øverste låge. Fjern det fastklemte papir.

Se Fjernelse af papirstop under øverste låge.

Venstre låge er åben / Luk venstre låge

Den venstre låge er åben. Luk den venstre låge.

Se Låge åben.