Fejl i netværksinterfacekort

Der er opstået en fejl i funktionen for netværksinterfacekortet. Gør følgende:

1. Sluk for printeren.

billede

2. Tænd for printeren.

Hvis meddelelsen vises igen, skal du gøre følgende:

3. Sluk for printeren, og træk stikket ud.

Tag først strømstikket ud, når du har kontrolleret, at indikatoren for [Strøm]-tasten er slukket.

4. Drej netværksinterfacekortets skrue mod uret, og fjern kortet.

5. Sæt netværksinterfacekortet korrekt ind, og fastgør det derefter ved at dreje på skruen.

6. Sæt printerens strømledning ind i en stikkontakt i nærheden, og tænd derefter for printeren igen.

Hvis meddelelsen vises igen, skal du kontakte din servicerepræsentant.