Positionerne svarer ikke til billedet på skærmen

Hvis positionen på det udskrevne afviger fra positionen på skærmen, bør følgende undersøges.

Er der foretaget indstillinger for sideopsætning?

Kontrollér, om der er foretaget indstillinger for sideopsætning med programmet.

Stemmer indstillingen for papirformater overens?

Sørg for, at det valgte papirformat i listen [Udskriftsformat:] i dialogboksen over printeregenskaber svarer til formatet på det ilagte papir.

Er indstillingen af kuvertvælgeren korrekt?

Indstil kuvertvælgeren efter papirtypen. For kuverter skal indstillingsknappen stå på den bageste position image; for alt andet skal den indstilles til den forreste position image. Se Forkert position for kuvertvælger.

Slørede eller dobbelte linjer angiver, at udskriftshovederne er placeret forkert. Løs dette ved at skifte kuvertvælgeren til image og derefter vælge [Hovedposition].

Er udskriftshovederne blevet justeret?

Når tovejsudskrivning udføres, skal du skifte kuvertvælgeren til image og vælge [Hovedposition] for at justere udskriftshovederne. Hvis problemet fortsætter, skal du udskrive testmønsteret til kontrol af dyse og rengøre udskriftshovederne efter behov. Se Hovedposition, Tjek af dyse og Rengøring af hoved.

Har du ændret udskriftsområdet?

Problemet kan løses ved at ændre [Udskriftsområde:] i dialogboksen over printeregenskaber. På fanen [Printerkonfiguration] skal du indstille [Udskriftsområde:] til [Maksimum].

Har du ændret udskriftskvaliteten?

I området [Udskriftskvalitet] skal du markere afkrydsningsfeltet [Kun en-vejs-udskrivning]. Bemærk dog, at dette vil gøre udskrivning langsommere.

Er indbindingsmargener indstillet korrekt?

På fanen [Rediger] i dialogboksen [Sidehoved/Sidefod/Justér billedposition/Indbindingsmargener] skal du angive [Justér billedposition] korrekt.