Andre problemer

Visse problemer kan løses ved at ændre indstillingerne for printerdriveren som beskrevet neden for:

Kan ikke udskrive visse data korrekt, når der bruges et bestemt program, eller kan ikke udskrive billeddata korrekt.

• I området [Udskriftskvalitet] skal du vælge [Kvalitetsprioritet] og derefter udskrive.

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Billedjustering] under [Dithering] skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet [Brug error diffusion].

• Indstil [Spool-format:] til [RAW] eller [EMF] i fanen [Printerkonfiguration].

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Billedjustering] under [Billedbehandlingsprioritet] skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne [Justér fotos og billeder] og [Glat billede med lav opløsning].

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Diverse] skal du markere afkrydsningsfeltet [Udskriv som bitmap].

• På fanen [Printerkonfiguration] skal du indstille [Justér farvetæthed] til [Mørkere] eller [Lysere] og derefter udskrive.

• I dialogboksen [Udskriftskvalitet - Brugerindstillinger] på fanen [Farveindstillinger] skal du angive [Gråtoner (tekst/streggrafik):].

Visse bogstaver er ujævne eller mangler.

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Diverse] skal du markere afkrydsningsfeltet [Skift metoder for at udvælge TrueType-fonte].

• I fanen [Printerkonfiguration] skal du indstille [Spool-format:] til [EMF]. I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Diverse] skal du markere afkrydsningsfeltet [Udskriv som bitmap].

Visse bogstaver udskrives svagt eller udskrives ikke.

• I området [Udskriftskvalitet] skal du vælge [Kvalitetsprioritet] og derefter udskrive.

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Billedjustering] under [Dithering] skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet [Brug error diffusion].

• På fanen [Printerkonfiguration] skal du indstille [Spool-format:] til [RAW] eller [EMF].

• På fanen [Printerkonfiguration] skal du markere afkrydsningsfeltet [Forøg fed med skriftstørrelse].

• I dialogboksen [Udskriftskvalitet - Brugerindstillinger] på fanen [Farveindstillinger] skal du angive [Gråtoner (tekst/streggrafik):].

• Hvis du vil udskrive tekst i sort, skal du i dialogboksen [Udskriftskvalitet - Brugerindstillinger] på fanen [Farveindstillinger] markere afkrydsningsfeltet [K (sort) til kun tekst].

Udskrivningen er langsom og tager tid, hvilket forsinker frigivelse af programmet.

• I området [Udskriftskvalitet] skal du vælge [Hastighedsprioritet] eller [Høj hastighed] og derefter udskrive.

• I fanen [Printerkonfiguration] skal du indstille [Spool-format:] til [EMF].

• I dialogboksen [Skift brugerindstillinger] på fanen [Billedjustering] under [Billedbehandlingsprioritet] skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne [Justér fotos og billeder] og [Glat billede med lav opløsning].

• Luk det lagrede program.

Udskrivningen stopper halvvejs.

Kig på Status Monitor for at kontrollere, om der er opstået en fejl. Se Fejlmeddelelser på Status Monitor.

Hvis du vil udskrive på fortrykt eller forhullet papir, skal du markere afkrydsningsfeltet [Brug fortrykt/forhullet papir] i fanen [Printerkonfiguration].

Kan ikke udføre layoutudskrift for Excel-ark.

I dialogboksen over printeregenskaber på fanen [Avancerede indstillinger] skal du markere afkrydsningsfeltet [Forøg auto-bevar-indstillinger for programmer].

Hvordan kan jeg få udskrivningstilstanden til at skifte automatisk i forbindelse med status for kuvertvælger?

Hvis du vil udføre enkeltsidet udskrivning automatisk, når kuvertvælgeren er indstillet til kuvertpositionen, skal du på fanen [Printerkonfiguration] markere afkrydsningsfeltet [Brug kun en-vejs-udskrivning, når kuvertvalg er indstillet til kuverttilstand].

Blæk udtværes, og bogstaver dannes ikke korrekt, når der udskrives hvid tekst på en sort baggrund.

I området [Udskriftskvalitet] skal du vælge [Kvalitetsprioritet] og derefter udskrive.