Hovedposition

Følg nedenstående procedure for at udskrive et testmønster og justere udskriftshovedernes positioner, hvis lodrette linjer udskrives skævt, eller de udskrevne farver ser slørede ud.

1. Flyt kuvertvælgeren til image den forreste position.

billede

2. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Vedligeholdelse] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
     Vedligeholdelse
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Hovedposition] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Vedligeholdelse:
     Hovedposition
  5. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Uds. testmønst.] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Hovedposition:
     Uds. testmønst.
  6. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge et testmønster, og tryk derefter på[#Enter]-tasten.

Uds. testmønst.:
     Høj hastighed

Hvis du vil justere udskriftshovedernes position for alle billedopløsninger, skal du gentage denne procedure, når du vælger en anden opløsning.

Der udskrives et testmønster til justering af udskriftshovedets positioner.

7. Kontrollér de optimale justeringsværdier på det udskrevne testmønster.

Den optimale justeringsværdi er det kolonnenummer, der vises over den mest lysegrå firkant med lige, lodrette linjer på begge sider. Når kolonnenummeret er “+2” for linjen “A”, er den optimale justeringsværdi “+2” for “A”.

billede

8. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Justering] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

9. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge en opløsning fra trin 5, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Justering:
     Høj hastighed
  10. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge en linje, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Justering:
    1.A
  11. Indtast de optimale justeringsværdier fra trin 6, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

A:
  12. Tryk på [Online]-tasten.

Det første skærmbillede vises.