Farver stemmer ikke overens med billedet på skærmen

Hvis farverne på det udskrevne dokument og billedet på skærmen er forskellige, skal følgende undersøges.

Er farvemætheden blevet justeret?

Da udskrevne farver og skærmfarver produceres forskelligt, kan en farve, der udskrives, og en farve, der vises på skærmen, have forskellige tætheder, selv om det er den “samme” farve. Brug farvetilpasningsfunktionen til at regulere farverne i forhold til hinanden.

Er der udført kontrol af dyse?

Udskriftshovederne kan være tilstoppede, og mængden af blæk kan muligvis ikke reguleres korrekt. Udskriv testmønsteret til kontrol af dyse og rengør hovederne efter behov. Se Tjek af dyse, Rengøring af hoved.

Blev udskrivning udført i sort-hvid?

Kontrollér farveindstillingen i programmet og indstillingen for farveudskrivning i printerdriveren.

Er der foretaget indstillinger for udskriftskvalitet?

I området [Udskriftskvalitet] skal du vælge [Kvalitetsprioritet] eller [Hastighedsprioritet] og derefter udskrive.

Er indstillingen for papirtype korrekt?

Sørg for, at indstillingen for papirtype i printerdriveren svarer til den ilagte papirtype.

Har du forsøgt udskrivning med almindeligt inkjet-papir?

Forsøg udskrivning med almindeligt inkjet-papir. Hvis du gør det, burde udskrifterne blive tydeligere.

Er tovejskommunikation aktiveret?

Hvis tovejskommunikation ikke er aktiveret, kan mætheden i udskrevne billeder afvige fra skærmbilleder. Sørg for at etablere tovejskommunikation.

Se Hvis tovejskommunikationen er deaktiveret. Yderligere information om indstillinger for tovejskommunikation findes i hjælpen til printerdriveren.