Kontrol af computermiljøet

Kontrollér systemkravene i forbindelse med installation af softwaren.

Lyninstallation for USB

Cd-rommen er muligvis ikke indsat korrekt.

Kontrollér, at cd-rommen er indsat korrekt. Kontrollér også, at den ikke er beskadiget, og at cd-rom-drevet fungerer korrekt.

Strømledningen eller USB-kablet er muligvis ikke korrekt tilsluttet.

Kontrollér, at strømledningen og USB-kablet er tilsluttet korrekt, samt at de ikke er beskadiget.

Styresystemet er ikke kompatibelt.

Der er ikke tilstrækkelig ledig plads på harddisken.

Kontrollér, at computerens styresystem er fuldt ud kompatibelt med denne printer. Se Kontrol af computeren og installationsområdet.

Andre programmer er ikke lukkede.

Når du installerer software, skal du afslutte alle andre programmer. I modsat fald kan installationen blive afbrudt. Afslut også eventuelle antivirusprogrammer, der kører.

Windows udførte USB-indstillinger automatisk.

Åbn Enhedshåndtering for Windows, og fjern derefter konfliktskabende enheder under [USB-controllere]. Konfliktskabende enheder har et gult [!] eller [?] ikon ved siden af sig. Pas på ikke at fjerne krævede enheder ved en fejl. Yderligere information findes i Sletning af enheder.

Printeren tændes før installationen.

Sluk printeren og tænd den igen, og prøv derefter Lyninstallation for USB igen.

Windows NT 4.0 kører.

USB-forbindelsen fungerer ikke.

Sluk printeren, tag USB-kablet ud af printeren, åbn “Lyninstallation for USB” igen, og tænd derefter printeren, når dialogboksen, der bekræfter installationen af printerdriveren, vises. Hvis dette ikke løser problemet, skal du trykke på [Menu]-tasten på kontrolpanelet, skifte "USB-indstilling" i [Host-interface] fra [Auto] til [Fuld hastighed], afinstallere printerdriveren, slette enheden og derefter åbne “Lyninstallation for USB” igen.

Der opstod en fejl under installation af softwaren.

Hvis der opstår en fejl, fordi printeren detekteres som en ukendt enhed, skal du følge instruktionerne under “USB-forbindelsen fungerer ikke”. Hvis dette ikke løser problemet, skal du gøre følgende: Genstart først Windows. Derefter skal du i menuen [Start] vælge [Indstillinger] og derefter vælge [Kontrolpanel]. Dobbeltklik på ikonet System, og derefter på fanen [Hardware], klik på [Enhedshåndtering]. Under [Andre enheder] skal du vælge printeren og derefter åbne dialogboksen over dens egenskaber. På fanen [Generelt] skal du klikke på [Geninstaller driver] for at geninstallere softwaren.

Lyninstallation for netværk

Cd-rommen er muligvis ikke indsat korrekt.

Kontrollér, at cd-rommen er indsat korrekt. Kontrollér også, at den ikke er beskadiget, og at cd-rom-drevet fungerer korrekt.

Strømledningen eller Ethernet-kablet er muligvis ikke tilsluttet korrekt.

Kontrollér, at strømledningen og Ethernet-kablet er tilsluttet korrekt og ikke beskadiget.

Styresystemet er ikke kompatibelt.

Der er ikke tilstrækkelig ledig plads på harddisken.

Kontrollér, at computerens styresystem er fuldt ud kompatibelt med denne printer. Se Kontrol af computeren og installationsområdet.

Andre programmer er ikke lukkede.

Når du installerer software, skal du afslutte alle andre programmer. I modsat fald kan installationen blive afbrudt. Afslut også eventuelle antivirusprogrammer, der kører.

Printerens IP-adresse er ikke angivet.

Computeren og printeren er ikke på det samme netværkssegment.

Hvis printeren ikke kan findes, og kun Printerport vises i dialogboksen til printervalg, er enten printerens IP-adresse ikke angivet, eller også er computeren og printeren ikke på det samme netværkssegment. Før du installerer softwaren, skal du kontrollere printerens IP-adresse og netværkstopologien. Ellers skal du vælge Printerport i dialogboksen og derefter installere printerdriveren. Hvis du gør dette, installeres SmartDeviceMonitor for Client ikke samtidig, så installer det efterfølgende, og konfigurer derefter porten.

En nyere version af SmartDeviceMonitor for Client er allerede installeret.

Hvis versionen af SmartDeviceMonitor for Client, der allerede er installeret på computeren, er nyere end den på cd-rom'en, kan du ikke bruge Lyninstallation til at installere printerdriveren. Installer printerdriveren, og opret derefter porten.