Sletning af enheder

Hvis Windows automatisk etablerer en USB-forbindelse på grund af en uautoriseret enhed, kan du slette enheden og andre som den. Sørg for ikke at slette nødvendige enheder. Hvis USB-forbindelsen etableres normalt, behøver du ikke at udføre denne procedure.

Vigtigt

1. Tryk på [Strøm]-tasten for at tænde printeren.

billede

2. I menuen [Start] skal du pege på [Indstillinger] og derefter klikke på [Kontrolpanel].

3. Dobbeltklik på [System].

4. Klik på fanen [Enhedshåndtering].

5. Klik på [GJ USB-udskrivningssupport] eller [Produktnavn].

6. Klik på [Fjern].

Der vises en bekræftelsesmeddelelse.

7. Klik på [OK].

8. Klik på [Luk].