Installation af printerdriver (USB)

Dette afsnit forklarer, hvordan du installerer printerdriveren som det eneste, når printeren er tilsluttet en computer via USB.

Hvis du installerede printerdriveren ved at udføre Lyninstallation for USB, er der ingen grund til at installere den igen her.

Vigtigt

Den følgende forklaring bruger Windows XP som eksempel. Fremgangsmåder i andre styresystemer kan afvige fra denne.

Skærmbilleder varierer afhængigt af betjeningssystemet.

1. Start Windows, og indsæt den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Afslut alle de andre programmer, der kører.

Når du starter Windows, kan Guiden Tilføj ny hardware blive vist. Hvis dette sker, skal du klikke på [Annuller]. Kontrollér igen, at strømmen er slukket, og fortsæt derefter til trin 2.

Efter indsættelse af cd-rom'en vises dialogboksen [Driver, Manual & Utility]. Hvis den ikke vises, skal du dobbeltklikke på ikonet for cd-rom-drevet under [Denne computer] eller [Stifinder] og derefter dobbeltklikke på [SETUP.EXE].

Hvis skærmbilledet [Driver, Manual & Utility] ikke vises, selv om du dobbeltklikker på ikonet [SETUP.EXE], eller hvis en fejl opstår under installationen, skal du åbne cd-rom-drevet fra [Denne computer] eller [Stifinder], dobbeltklikke på ikonet [Engelsk], og derefter installere printerdriveren ved at følge instruktionerne, der vises på skærmen.

2. Vælg et sprog til interfacet, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Printerdriver].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Klik på [Tilsluttet med USB-kabel], og klik derefter på [Næste >].

6. Kontrollér igen, at strømmen til printeren er slukket, og klik derefter på [Næste >].

Kontrollér, at dialogboksen nedenfor vises.

7. Sørg for, at computeren og printeren er forbundet korrekt, og tryk derefter på [Strøm]-tasten.

billede

Installation starter.

8. Vælg, om du automatisk ønsker at åbne statusovervågning, og klik derefter på [Næste >].

9. Kontrollér installationsresultatet, og klik derefter på [Udfør].

Relaterede emner

Deling af printeren