Printerdriver kan ikke installeres

Dette afsnit forklarer, hvordan du fejlfinder problemer i forbindelse med installation af printerdriver.

Installationsprogrammet til printerdriveren starter ikke.

Der opstår en fejl under installationen.

• Hvis skærmbilledet ikke vises, selv om du dobbeltklikker på ikonet [SETUP.EXE], eller hvis en fejl opstår under installationen, skal du åbne cd-rom-drevet fra [Denne computer] eller [Stifinder]. Dobbeltklik på ikonet [RDISETUP.EXE], og installér derefter printerdriveren ved at følge instruktionerne, der vises på skærmen.

• Der opstår en fejl, hvis stien til placeringen af de gemte data er for lang. Hvis du vil installere en printerdriver, der er hentet på et websted eller kopieret fra en cd-rom, skal du gemme printerdriveren direkte på harddisken og derefter installere den.

• I menuen [Start] skal du pege på [Indstillinger] og derefter klikke på [Printere og faxenheder]. I vinduet [Printere og faxenheder] skal du installere printerdriveren.

Yderligere information findes i hjælp til Windows.