Bekræftelse af installationen

Kontrollér, om softwaren er blevet installeret.

Kontrol af ikoner

Når printerdriveren er installeret korrekt, vises ikonet for printeren i mappen [Printere og faxenheder].

Når installation af Brugervejledning er udført, vises ikonet for Brugervejledning på dit skrivebord.

Hvis ikonerne ikke vises, er softwaren ikke installeret korrekt. I dette tilfælde skal du gentage installationsproceduren. Se Lyninstallation for USB.

Kontrol af softwaren

Du kan installere SmartDeviceMonitor for Client ved at klikke på “Lyninstallation for netværk” eller “DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client”. Hvis SmartDeviceMonitor for Client er installeret, vises ikonet SmartDeviceMonitor for Client i mappen [SmartDeviceMonitor for Client]. Hvis du vil åbne mappen [SmartDeviceMonitor for Client], skal du vælge [Alle programmer] i menuen [Start], [DeskTopBinder] og derefter [SmartDeviceMonitor for Client].

Kontrol af porte

I dialogboksen over printeregenskaber skal du kontrollere, at USB-forbindelsen eller netværksprinteren er valgt som port. Hvis du vil kontrollere forbindelsen, skal du udføre en testudskrivning. Hvis testudskrivningen mislykkes, henvises der til Hvis testudskriften mislykkes.