Verzendinstellingen

In dit gedeelte worden de instellingen in [Verzendinstellingen] onder [Scannereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Bestandsnaam

Instellingsitems

Omschrijving

Aantal cijfers voor bestanden van een pagina

Geef het aantal cijfers op in het nummer dat aan de naam van bestanden met een enkele pagina is toegevoegd.

• De standaardinstelling is: [4 Cijfers]

Compressie-instellingen

Instellingsitems

Omschrijving

Compressie (Zwart/Wit)

Selecteer of de gegevens van een origineel dat in zwart-wit is gescand, moeten worden gecomprimeerd. Door de gegevens te comprimeren, kunt u de verzendtijd verkorten.

• Standaardinstelling: [Aan]

Compressiemethode (zwart-wit)

Geef de compressiemethode op.

• Standaardinstelling: [MMR]

Compressie (Grijswaarden/Kleur)

Selecteer of de in multiniveau gescande gegevens van een origineel moeten worden gecomprimeerd (grijsschaal of volledige kleur). Specificeer bij het toepassen van compensatie het compressieniveau uit vijf niveaus. Een lager compressieniveau verbetert de kwaliteit van de afbeelding, maar de tijd die vereist is voor het versturen van de gegevens wordt langer.

• Standaardinstelling: [Aan]

De compressieverhouding wordt hoger naarmate het getal hoger wordt.

Compressiemethode voor hoge compressie PDF

Geef de compressiemethode op die bij hoge compressie PDF-bestanden moet worden gebruikt.

• Standaard

• Fotoafbeelding: [JPEG]

• Tekstafbeelding: [JBIG2]

Hoge compressie PDF-niveau

Geef het compressieniveau van hoge compressie PDF-bestanden op.

• De standaardinstelling is: [Standaard]

E-mail (onderwerp/tekst)

Instellingsitems

Omschrijving

Standaard e-mailonderwerp

Geef het onderwerp op dat wordt gegeven aan een e-mail wanneer een onderwerp niet op het scannerscherm is opgegeven.

• De standaardaardinstelling is: [Hostnaam]

De hostnaam die is opgegeven bij [Systeeminstellingen][Netwerk/Interface][Hostnaam] wordt als onderwerp gebruikt.

Het onderwerp en bericht bewerken bij het verzenden van het gescande document per e-mail

Additionele e-mailinformatie invoegen

Selecteer of u extra informatie (onderwerp, scandatum en e-mailadres van de beheerder) aan het e-mailbericht wilt toevoegen.

• Aan

Selecteer de taal waarin de extra informatie moet worden toegevoegd.

• Uit

Alleen het bericht dat op het scannerscherm is opgegeven, wordt als het e-mailbericht ingevoerd.

• De standaardinstelling is: [Aan], [Engels]

E-mail (grootte)

Instellingsitems

Omschrijving

Max. e-mailformaat

Geef de maximale grootte op van een bestand als bijlage bij een e-mail wanneer de gescande gegevens per e-mail worden verzonden. Wanneer u [Aan] selecteert, geeft u de bovengrens op voor de bestandsgrootte tussen 128 en 102.400 KB in [Maximale grootte]. Gebruik deze instelling en geef dienovereenkomstig een grootte op wanneer de SMTP-server een beperking voor de grootte van e-mails heeft.

• Standaardinstelling: [Aan], [2048] KB

E-mail delen & verzenden

Selecteer of een afbeelding moet worden verdeeld die groter is dan de bestandsgrootte die is opgegeven in [Maximaal e-mailformaat] en verzend de gegevens door de gesplitste delen bij meerdere e-mails te voegen.

• Nee

Het apparaat scant een origineel en onderbreekt het scannen wanneer de grootte van de gescande gegevens het maximum bereikt. U kunt selecteren of u de gegevens wilt verzenden tot de pagina die al is gescand, of dat u de gescande gegevens wilt verwijderen.

• Ja (per pagina)

Voor elke pagina wordt een bestand verdeeld, zodat de bestandsgrootte onder de bovengrens blijft bij het verzenden van een PDF-/TIFF-bestand met meerdere pagina's.

• Ja (per max. formaat)

Een bestand is verdeeld over de bestandsgrootte die is opgegeven bij [Maximaal e-mailformaat], ongeacht de paginascheiding. Geef het maximale getal op waarin het bestand mag worden verdeeld om te worden verzonden tussen 2 en 500 in [Maximaal aantal delingen].

• Standaardinstelling: [Ja (per pagina)]

E-mail (URL-link)

Instellingsitems

Omschrijving

E-mailmeth. vr best.

Geef de methode op bij het verzenden van de gescande gegevens in een e-mail.

• Aan e-mail toevoegen

De gescande gegevens worden aan een e-mail toegevoegd.

• URL link verzenden

De gescande gegevens worden op het apparaat opgeslagen en de URL van de opgeslagen gegevens wordt per e-mail verzonden.

• Autodetectie

De gescande gegevens worden bij een e-mail gevoegd wanneer de grootte van de uitgaande e-mail kleiner is dan de instelling die is opgegeven bij [Maximaal e-mailformaat]. Wanneer de grootte de limiet overschrijdt, worden de gegevens als URL-koppeling verzonden. De gegevens worden als URL verzonden als de e-mail met de bijgevoegde gegevens groter is dan 100 MB, zelfs als de bovengrens voor de grootte van een e-mail niet is opgegeven.

Als u deze functie wilt gebruiken, selecteert u [Aan] in [Bestand rechtstreeks via URL-link downloaden].

• Per gebruiker instellen

Selecteer deze optie om de methode van [Bijvoegen aan e-mail], [URL-link verzenden], [Automatisch detecteren] op te geven, telkens wanneer u gegevens op het scannerscherm verzendt.

Als u deze functie wilt gebruiken, selecteert u [Aan] in [Bestand rechtstreeks via URL-link downloaden].

• Standaard: [Bijvoegen aan e-mail]

Best. rechtstr. via URL-link downloaden

Deze instelling wordt toegepast wanneer het apparaat is geconfigureerd om de URL van gescande gegevens te verzenden en niet om de gegevens zelf in een e-mail bij te voegen. Selecteer of u direct downloaden van de gescande gegevens wilt toestaan wanneer op een computer op de URL wordt geklikt.

• Standaardinstelling: [Uit]

Het gescande document opslaan in het apparaat en de URL per e-mail verzenden

Opslagperiode URL-bestand

Geef de opslagperiode van de gescande gegevens op die als URL in de e-mail zijn verzonden (1 - 168 uur). De gegevens worden automatisch verwijderd nadat de opgegeven periode is verstreken. Deze instelling kan worden opgegeven wanneer [Aan] wordt opgegeven bij [Best. rechtstr. via URL-link downloaden].

• Standaardinstelling: [24] uur

Instellingen voor opnieuw verzenden

Instellingsitems

Omschrijving

Opnieuw verzenden door scanner

Geef aan of gescande documenten opnieuw moeten worden verzonden wanneer verzenden naar een e-mailadres of map mislukt. Geef het aantal keer van opnieuw verzender aan in [Aantal keer opnieuw verzenden door scanner] (1 tot 99).

• Standaardinstelling: [Aan], [3] keer

Deze instelling geldt niet voor de functie WSD-[Scanner (klassiek)].

Intervaltijd Scanner opnieuw zenden

Geef het interval voor opnieuw zenden op wanneer verzending naar een e-mailadres of map mislukt (60 tot 900 seconden).

• Standaardinstelling: [300] seconde(n)

Deze instelling geldt niet voor de functie WSD-[Scanner (klassiek)].