Scan (Scannereigenschappen)

Deze paragraaf beschrijft de instellingen van [Scan] onder [Scannereigenschappen].

Het instellingenscherm gebruiken

Kleur/Dichtheid (Scannereigenschappen)

Instellingsitems

Omschrijving

Automatisch kleur selecteren: Gevoeligheidsniveau

Wanneer u [Autom. kleurselectie] bij [Verzend instellingen] opgeeft op het scannerscherm, past u de drempelwaarde aan voor het identificeren van originelen in zwart-wit of kleur uit vijf niveaus.

• Standaardinstelling: (het niveau is het midden van vijf niveaus)

Achtergrondbelichting van ADS (Kleur)

Geef de mate op waarin de achtergrondkleur uit vijf niveaus wordt verwijderd bij het scannen van een tijdschrift of krant en het verwijderen van de achtergrondkleur.

• Standaardinstelling: (het niveau is het midden van vijf niveaus)

Formaat/Verkleinen/Vergroten

Instellingsitems

Omschrijving

Scanformaat programmeren/bewerken/verwijderen

Registreer, wijzig of verwijder de grootte die wordt weergegeven bij [Verzend instellingen][Scanformaat][Gepr. form.] op het scannerscherm. U kunt maximaal vijf instellingen registreren.

Instelling scanverhouding

Geef de schaalverhouding op die wordt weergegeven bij [Verzend instellingen][Scanratio] op het scannerscherm. U kunt een verhouding tussen 25 en 400% opgeven.

Blanco pagina detecteren

Instellingsitems

Omschrijving

Blanco pagina detecteren

Geef de instelling op om een waarschuwing weer te geven en het scannen te annuleren wanneer de eerste pagina die in een origineel is gescand, leeg is. Deze instelling is alleen geldig als het origineel in de ADF wordt geplaatst.

• Standaardinstelling: [Aan]

Detectieniveau blanco pagina's

Geef de gevoeligheid op om een lege pagina te detecteren.

• Standaardinstelling: (het niveau in het midden van zeven niveaus)

OCR-gescande PDF: Gevoeligheid blanco pagina

Geef het detectieniveau voor lege pagina's op bij het maken van een ingesloten tekst in PDF vanuit vijf niveaus. Bij gevoeligheidsniveau 1 wordt alleen een volledig witte pagina als leeg gedetecteerd. Bij gevoeligheidsniveau 5 wordt een pagina als leeg herkend, zelfs als er enkele vegen of stof op de pagina worden weergegeven.

• Standaardinstelling: (het tweede niveau van links van vijf niveaus)

Timerinstellingen

Instellingsitems

Omschrijving

Wachttijd voor volgende originelen: Glasplaat

Geef de wachttijd op na het scannen van een pagina voordat u begint met het scannen van de volgende pagina wanneer u een origineel met meerdere pagina's op de glasplaat scant en de gescande afbeeldingen samen verzendt.

• Constante wachtrij

Het apparaat wacht tot het volgende origineel wordt geplaatst totdat u op [Scan volt.] drukt. Er wordt geen tijdslimiet opgelegd.

• Uit

De verzending start automatisch na het scannen van een enkele pagina in een origineel.

• Wachttijd inst

Geef de wachttijd op tot het volgende origineel wordt geplaatst (3-999 seconden) in [Wachttijd voor volgende originelen]. De verzending start automatisch nadat de opgegeven tijd is verstreken.

Het apparaat onderbreekt het aftellen van de wachttijd en wacht tot er in de volgende gevallen op [Scan. volt.] wordt gedrukt:

• Wanneer u de scanvoorwaarde of een andere instelling wijzigt

• Wanneer u de bovenklep van de ADF opent

• Wanneer u op [Onderbreken] drukt en gaat kopiëren

• Wanneer een papierstoring optreedt

Deze instelling is ongeldig wanneer [SADF] of [Batch] wordt geselecteerd bij [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

• Standaardinstelling: [Wachttijd instellen], [60] seconde(n)

De gegevens van meerdere scans combineren in één bestand

Wachttijd voor volgend orig.: SADF

Geef de wachttijd op na het scannen van een stapel originelen met meerdere pagina's voordat u begint met het scannen van de volgende stapel wanneer u een origineel met meerdere pagina's in de ADF scant en de gescande afbeeldingen samen verzendt.

• Constante wachtrij

Het apparaat wacht tot het volgende origineel wordt geplaatst totdat u op [Scan volt.] drukt. Er wordt geen tijdslimiet opgelegd.

• Wachttijd inst

Geef de wachttijd op tot het volgende origineel wordt geplaatst (3-999 seconden) in [Wachttijd voor volgende originelen]. De verzending start automatisch nadat de opgegeven tijd is verstreken.

Het apparaat onderbreekt het aftellen van de wachttijd en wacht tot er in de volgende gevallen op [Scan. volt.] wordt gedrukt:

• Wanneer u de scanvoorwaarde of een andere instelling wijzigt

• Wanneer u de bovenklep van de ADF opent

• Wanneer u op [Onderbreken] drukt en gaat kopiëren

• Wanneer een papierstoring optreedt

Deze instelling is alleen ongeldig wanneer [SADF] is geselecteerd in [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

• Standaardinstelling: [Wachttijd instellen], [60] seconde(n)

De gegevens van meerdere scans combineren in één bestand

Standbytijd pc scanopdr.

Selecteer of de instructie moet worden geaccepteerd om scans uit te voeren die vanaf een computer wordt verzonden wanneer een gebruiker een bewerking in de scannerfunctie op het bedieningspaneel uitvoert.

• Aan

Het apparaat accepteert de instructie om vanaf een computer te scannen niet totdat de opgegeven tijd in [Stand-bytijd] (3-30 seconden) verstrijkt nadat een activiteit op het bedieningspaneel is voltooid.

• Uit

Het apparaat accepteert de instructie om vanaf een computer te scannen, zelfs wanneer een gebruiker een bewerking in de scannerfunctie op het bedieningspaneel uitvoert.

• Standaardinstelling: [Aan], [10] seconde(n)