GebruikershandleidingIM C300/C300F/C300FLT/C400F/C400SRF/C400FLT

De gegevens van meerdere scans combineren in één bestand

Wanneer u een origineel scant met meer pagina's die tegelijkertijd kunnen worden gescand, kunt u het origineel in meerdere segmenten verdelen, deze scannen en de gescande gegevens vervolgens voor verzending combineren. U kunt de scanmethode selecteren uit [Batch] of [SADF].

Scanmethode

Plaats het origineel op:

Scanmethode voor extra origineel

Batch

Glasplaat

Automatische documentinvoer (ADF)

Plaats het origineel en druk op [Starten] om het scannen te starten. Het gescande document wordt pas verzonden als u op [Scan volt.] drukt.

SADF

Automatische documentinvoer (ADF)

Het scannen start automatisch nadat het origineel in de ADF is geplaatst. Het gescande bestand wordt 60 seconden nadat het scannen is voltooid verzonden, ook als u niet op [Scan volt.] drukt.

1Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats het origineel in de scanner.

Een origineel plaatsen om te scannen

3Druk op [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

4Druk op [Batch] of [SADF].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [Bestandstype] en selecteer [TIFF (meerdere pagina's)] of [PDF (meerdere pagina's)].

Op apparaten met RICOH Always Current Technology v1. 2 of hoger selecteert u [PDF], [Hoge comp. PDF], [PDF/A] of [TIFF].

Het bestandstype of de bestandsnaam opgeven bij het scannen van een document

6Geef de scaninstellingen op volgens het doel van de gescande gegevens.

Een origineel met de juiste kwaliteit en belichting scannen

7Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

8Geef de bestemming op en druk op [Starten] op het scannerscherm.

U kunt overschakelen naar [SADF] na het scannen van het origineel in [Batch] en voordat u een ander origineel op het apparaat plaatst en omgekeerd.

9Druk op [Scan volt.] na het scannen van alle originelen.

Opmerking

  • U kunt de wachttijd voordat u een nieuwe opeenvolgende scan start opgeven bij [Scannereigenschappen][Scan][Timerinstellingen][Wachttijd voor volgende originelen: SADF].

  • Wanneer het origineel op de glasplaat wordt gelegd, wacht het apparaat gedurende de tijd die is opgegeven bij [Scannereigenschappen][Scan][Timerinstellingen][Wachttijd voor volgende originelen: Glasplaat], zelfs als u [Batch] niet opgeeft. Selecteer [Batch] als u wilt dat het apparaat wacht totdat u op [Start] drukt, ongeacht de opgegeven tijd.

  • Als [SADF] is geselecteerd, wordt het scannen vanaf de glasplaat ingeschakeld na het scannen via de ADF. In dat geval moet u op [Start] drukken om het scannen te starten.