Afwerking

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Afwerking] onder [Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Sorteren

Instellingsitems

Omschrijving

Autom. scan. herst. na vol geh.

Indien het geheugen tijdens het scannen van originelen vol raakt, maakt het kopieerapparaat eerst kopieën van de al gescande pagina's en gaat het daarna automatisch verder met het scannen van de resterende pagina's.

Wanneer u [Aan] opgeeft, worden alle pagina's gekopieerd en afzonderlijk in twee helften gesorteerd op basis van de uitvoertiming van het scannen.

Wanneer u [Uit] opgeeft, stopt het apparaat. Verwijder de eerste kopiepagina's en u kunt voorkomen dat de eerste halve pagina's en de tweede halve pagina's afzonderlijk worden gesorteerd.

• Standaardinstelling: [Uit]

Nieten

Instellingsitems

Omschrijving

Nietpositie

(Dit instellingsitem is alleen ingeschakeld wanneer [Kopieerapparaat (klassiek)] wordt gebruikt.)

U kunt opgeven welke niet-typetoets wordt weergegeven op het beginscherm van de kopieerfunctie. U kunt maximaal vier niettypen opgeven.

Deze instellingsoptie kan alleen worden geselecteerd op de IM C400SRF.

• Standaardinstelling: [Boven 1]

Gekopieerde pagina's nieten