Gekopieerde pagina's nieten (uitsluitend IM C400SRF)

Wanneer u een origineel kopieert dat uit meer dan één pagina bestaat, kunt u elke kopie nieten als set.

Voor meer informatie over het papierformaat en het aantal vellen dat kan worden geniet, raadpleegt u de volgende sectie:

Lijst van specificaties

Opmerking

• Papier dat in de handinvoer is geplaatst, kan niet worden geniet.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Nieten: Boven 1] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Plaats het origineel.

Wanneer u de nietfunctie opgeeft, plaatst u het origineel in de juiste richting.

Een origineel op de scanner plaatsen

4Druk op [Starten].

Wanneer u de originelen op de glasplaat legt, drukt u op [Scan. volt.] nadat alle originelen zijn gescand.

Opmerking

• Als u originelen in verschillende formaten wilt kopiëren en het gekopieerde papier wilt nieten, geef dan [Gemengde Letter/Legal-formaten] op en geef vervolgens het formaat van het uitgevoerde papier op. U kunt papier nieten dat is gekopieerd van een combinatie van de formaten 81/2 × 11 en 81/2 × 14.