De apparaatstatus controleren vanaf het bedieningspaneel

Druk op [Status controleren] op het Home-scherm om de volgende items te controleren:

Tabblad [App.-/toepas.status]/[Huidige taak]/[Taakgeschiedenis]

• Status van het apparaat

Status van de fout en het netwerk

• Operationele status van elke functie

Status van functies als Kopieerapparaat of Scanner

• Status van een actieve taak

• Taakgeschiedenis

• Onderhoudsinformatie van apparaat

De 100 recentste taken worden weergegeven in elke Taakgeschiedenis van [Kop.app./Doc.server], [Printer] en [Overige]. De taken worden weergegeven in de volgorde waarin het logboek is gemaakt, niet in de volgorde waarin de taken zijn voltooid.

Druk op het tabblad [Onderhoud/Inform./Apparaatinfo]

• Resterende hoeveelheid toner of papier

• Gebruiksstatus van de harde schijf of het geheugen

• Faxnummer en IP-adres van dit apparaat

• Naam van verbruiksartikelen en het telefoonnummer om te bestellen

1Druk op [Status controleren] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Onderh./Inf./App.informatie].

3Bevestig de status van dit apparaat.

Wanneer u op de toets bovenaan het venster drukt, wordt het scherm op de positie van de titel gezet.

Afbeelding van bedieningspaneel

Onderhoudsinfo

Als er geen probleem is, worden alleen [Resterende hoev. toner] en [Papierlade] weergegeven.

Onderdeel

Omschrijving

Overgebleven toner

Geeft aan hoeveel toner er nog over is.

Resterende nietjes

Geeft aan of er nog nietjes over zijn of niet.

Papierlade

Toont de soort en het formaat van het papier dat in de papierlade geplaatst is.

Uitvoerlade is vol

Geeft aan of de uitvoerlade te vol is.

Foutief ingevoerd origineel

Toont de status van en oplossingen voor vastgelopen originelen.

Papierstoring

Toont de status van en oplossingen voor vastgelopen papier.

Klep open

Geeft aan dat er één of meerdere panelen van het apparaat of de finisher openstaan en hoe u deze moet sluiten.

Als het papier of een origineel is geblokkeerd.

Gegevensopslag

Onderdeel

Omschrijving

Overgebleven Harde schijf geheugen

Toont de hoeveelheid beschikbaar geheugen op de harde schijf.

Harde schijf bestand(en)

Toont het totaal aantal taken dat op de harde schijf is opgeslagen.

Afdruktaak

Geeft het aantal taken van het type Uitgestelde afdrukta(a)k(en), Opgeslagen afdrukta(a)k(en), Beveiligde afdrukta(a)k(en) en Voorbeeld afdrukta(a)k(en) weer die op de harde schijf zijn opgeslagen.

• Opslag bedieningspaneel > Interne opslag

• Opslag bedieningspaneel > SD-kaart

• Opslag bedieningspaneel > USB-flashgeheugen

Geeft de beschikbare opslagruimte en de gehele opslagruimte van de interne opslag van het bedieningspaneel weer. Als een SD-kaart of USB-flashgeheugen in het bediengingspaneel wordt gestoken, geeft het ook de beschikbare opslagruimte en de gehele opslagruimte van de media weer.

Verz./ontv.bestand(en) fax

Geeft het aantal Verzonden stand-bybestanden, Memory Lock Reception-bestanden, Ontvangen stand-by naar afdrukken-bestanden en "Overige" taken weer die zijn opgeslagen in het faxgeheugen.

Apparaat-adres info

Sommige items worden niet weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.

Onderdeel

Omschrijving

Faxnr.

Toont het faxnummer van het apparaat.

H.323 Eigen faxnummer

Toont het alternatieve telefoonnummer van het apparaat.

SIP Gebruikersnaam

Toont de SIP-gebruikersnaam van het apparaat.

Faxe-mailaccount

Toont de fax e-mailaccount van het apparaat.

Apparaat IPv4 adres

Toont het IPv4-adres van het apparaat.

Apparaat IPv6 adres

Toont het IPv6-adres van het apparaat.

Bij "Handmatige configuratie-adres" wordt het IPv6-adres weergegeven dat handmatig is ingesteld.

Informatie

Onderdeel

Omschrijving

Apparaatonderhoud

Geeft het telefoonnummer voor reparatieverzoeken van het apparaat weer.

Vertegenwoordiger

Toont het telefoonnummer van de vertegenwoordiger.

Leveringsopdracht

Toont het contactnummer voor het plaatsen van bestellingen van verbruiksartikelen.

Voorraad

Toont de naam van de toner, etc. die door het apparaat worden gebruikt.

Apparaatversie

Geeft de versie weer van RICOH Always Current Technology.

Het scherm "Instellingen" gebruiken

4Nadat u heeft bevestigd, drukt u op [Sluiten].