Het verzendresultaat van ontvangen faxen bekijken

U kunt de ontvangstresultaten van faxen controleren op het faxscherm of op het scherm van een computer.

Opmerking

De gegevens op het faxscherm bevestigen

Druk op [Taakstatus][Ontvangstresultaat] op het faxscherm om de gegevens te bekijken.

Communicatielog wordt verwijderd na het afdrukken.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Taakstatus] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstresultaat] en selecteer het ontvangstresultaat dat u wilt bekijken.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Alles weergeven

Toont alle ontvangstresultaten uit het totale aantal verzend- en ontvangstresultaten, maximaal 1000.

• Opgegeven periode weergeven

Druk op deze knop om het resultaat te bekijken van ontvangsten binnen de opgegeven periode. Geef de periode op door de begin- en einddatum in te voeren of maak uw keuze uit een kalender op het scherm, en druk op [Overige instellingen].

4Controleer de ontvangstresultaten en druk op [Afsluiten].

• In "Afzender" van een ontvangen fax of IP-fax wordt de naam van de afzender weergegeven, of het faxnummer dat geregistreerd staat op het apparaat van de afzender.

• In "Afzender" van een document dat is ontvangen via internetfax wordt het e-mailadres van de afzender weergegeven.

• Om het resultaat van de ontvangst weer te geven die werd uitgevoerd terwijl de ontvangstresultaten werden weergegeven, moet u het resultatenscherm sluiten en opnieuw openen.

De informatie bevestigen op het scherm van een computer

In Web Image Monitor kunt u maximaal 1000 van de meest recente resultaten bekijken uit de verzend- en ontvangstgeschiedenis.

1Log als de beheerder in op Web Image Monitor.

Inloggen bij Web Image Monitor

2Klik in het menu "Status/Informatie" op [Taak].

3Klik op [Ontvangst] onder [Faxhistorie].

4Bevestig de ontvangstgeschiedenis.

• Klik op de knop [Details] om gedetailleerde informatie te bekijken.

• Klik op [Download ontvangstlijst] om de geschiedenis als lijst op te slaan in een bestand van CSV-formaat.

5Klik op [Uitloggen] en sluit de webbrowser.