Inloggen bij Web Image Monitor

Open het beheerscherm van het apparaat via de internetbrowser van de computer met behulp van dezelfde verificatiegegevens die u gebruikt om in te loggen via het bedieningspaneel.

U kunt het inlogwachtwoord wijzigen in Web Image Monitor. Met dit hulpmiddel kunt u niet alleen de apparaatstatus monitoren, maar ook de bestanden beheren die op het apparaat zijn opgeslagen.

Web Image Monitor gebruiken

Inloggen bij de Web Image Monitor vanaf de computer

1Start de internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat of de hostnaam)/" in de adresbalk van de internetbrowser in en druk vervolgens op Enter.

3Klik op [Inloggen].

Afbeelding internetbrowserscherm

4Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

Opmerking

• Vraag de beheerder om de gebruikersnaam en het gebruikerswachtwoord om in te loggen.

Het inlogwachtwoord wijzigen

1Start de internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat of de hostnaam)/" in de adresbalk van de internetbrowser in en druk vervolgens op Enter.

3Klik op [Inloggen].

4Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

5Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Adresboek].

Afbeelding internetbrowserscherm

6Selecteer de gebruiker voor wie u het inlogwachtwoord wilt wijzigen.

7Klik op [Wijzigen] op het tabblad [Gedetailleerde invoer].

8Klik op [Wijzigen] in "Log-in wachtwoord" van "Verificatie-informatie".

9Voer het nieuwe wachtwoord in.

10Klik tweemaal op [OK].