Faxen verzenden via een ander apparaat (model zonder fax)

Met behulp van de faxfunctie op het hoofdapparaat kunt u een fax verzenden vanaf een apparaat (subapparaat) dat geen faxfunctie heeft. Ook kunt u de verzending van Transmission Standby-bestanden die zijn opgeslagen op het hoofdapparaat bevestigen of annuleren.

Een fax verzenden met behulp van de faxfunctie op het hoofdapparaat

Verstuur vanuit het scherm Fax op afstand een fax vanaf het subapparaat.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm van het subapparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het scherm Fax op afstand op [Instellingen] en geef de scaninstellingen op.

Afbeelding van bedieningspaneel

Een fax verzenden met de beeldkwaliteit die geschikt is voor het origineel

4Na het opgeven van de verzendinstellingen, selecteer de bestemming op het faxscherm en verstuur de fax.

Wanneer u een adresboek gebruikt kunt u een bestemming selecteren uit het adresboek van het subapparaat.

Basisprocedure voor het verzenden van faxen

Verzending van een Transmission Standby-bestand vanaf het subapparaat bevestigen en annuleren

Op het scherm Fax op afstand kunt u de verzending van een Transmission Standby-bestand vanaf het subapparaat bevestigen en annuleren.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm van het subapparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Taakstatus] op het scherm Fax op afstand.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Stand-by verzendbestand] en selecteer [Bestandslijst] of [Bestand. die worden verzonden].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Controleer de Transmission Standby-bestanden.

• Alle Transmission Standby-bestanden op het hoofdapparaat worden weergegeven.

• wordt weergegeven voor de bestemming van een Transmission Standby-bestand verzonden vanaf het subapparaat.

• Voor documenten waarvoor meer dan een bestemming is opgegeven, wordt de eerste bestemming weergegeven. Ook wordt alleen het aantal bestemmingen van niet-verzonden faxen weergegeven in "Best.".

5Selecteer het document waarvan u de verzending wilt annuleren en druk op [Verz. an.].