Een hoofdstukpagina invoegen tijdens het kopiëren

Tussenbladen tussen de pagina's voegen tijdens het kopiëren

U kunt een vel papier invoegen wanneer een pagina wordt omgedraaid tijdens het kopiëren van een origineel dat uit meerdere pagina's bestaat (tussenblad).

Hoofdstukken tussenvoegen

U kunt een pagina van een hoofdstuk opgeven om een blanco vel in te voegen of een afdrukzijde op te geven (Tussenvoegen / hoofdstukken / Hoofdstuk).

Belangrijk

• Deze functie is beschikbaar op apparaten die voorzien zijn van RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger.

• Tussenv./hoofdst.

Voegt blanco pagina's in vóór opgegeven pagina's. U kunt het apparaat ook instellen om de gegevens van een opgegeven pagina af te drukken op de pagina's die zijn toegewezen als hoofdstukken.

Illustratie van Hoofdstukken tussenvoegen
  • Hoofdstuk

Drukt bij dubbelzijdig afdrukken een hoofdstukpagina altijd op de voorzijde af.

Illustratie van Hoofdstuk

Tussenbladen tussen de pagina's voegen tijdens het kopiëren

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

2Druk op [Lade-/papierinstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Algemene instellingen/Overige][Tussenbladlade] en geef de lade op voor het invoeren van tussenbladen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Lade-/papierinstellingen

Voor het papier dat gebruikt moet worden als tussenbladen plaatst u papier van hetzelfde formaat en richting als het papier waarop wordt gekopieerd.

4Druk op [OK].

5Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

6Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Tussenblad] op het scherm Kopie.

Als u de toets niet kunt vinden, selecteert u het item in [Afwerking].

8Geef op of u ook op de tussenbladen wilt kopiëren en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt ook kopiëren op het papier dat als tussenblad wordt ingevoegd. Kopieert u niet op de tussenbladen, dan worden ze ook niet geteld bij het aantal kopieën dat met de functie Kopiëren wordt gemaakt.

9Druk op de toets voor papierkeuze en selecteer vervolgens de lade met het papier voor kopiëren.

10Plaats een origineel op het apparaat en druk op [Starten].

Een origineel op de scanner plaatsen

Hoofdstukken tussenvoegen

Geef de scheidingsmethode op voor het kopiëren van originelen met het scheiden van elk hoofdstuk.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

2Druk op [Lade-/papierinstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Algemene instellingen/Overige][Tussenbladlade] en geef de lade op voor het invoeren van tussenbladen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Het papier voor de toewijzing moet hetzelfde formaat en richting hebben als het papier voor de tekst.

4Druk op [OK].

5Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

6Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Tussenvoegen / Hoofdstukken] op het scherm Kopiëren.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u de toets niet kunt vinden, selecteert u het item in [Afwerken].

8Druk op [1 Niet ingesteld].

9Selecteer Scheidingsmethode om de plaats voor het scheiden en de invoerlade op te geven

Afbeelding van bedieningspaneel
Afbeelding van bedieningspaneel
  • Scheidingsmethode : Selecteer de methode voor tussenvoegen van hoofdstukken.

• Pos. tussenv. specificer. : Voer het paginanummer van het origineel in bij het begin van het hoofdstuk.

• Hoofdvellade : Selecteert de invoerlade voor het voeden van papier voor de tekst.

10Druk op [OK].

11Druk op [2 Niet ingesteld] om de scheidingsmethode voor het volgende deel op te geven.

U kunt scheidingen opgeven voor tot 20 locaties.

12Druk, na het opgeven van alle locaties voor het toewijzen van hoofdstukken, op [OK] op het scherm [Toewijz./hoofdstukken].

14Druk op [Starten].

Opmerking

• Wanneer u niet kopieert op tussengevoegde vellen, worden de tussengevoegde vellen niet geteld voor het aantal kopieën.

• Zelfs bij een dubbelzijdige kopie, worden de pagina's die zijn opgegeven in de scheidingsmethode altijd afgedrukt op de voorkant.