Een gedeeltelijke kopie maken als test en de rest van het origineel kopiëren

Wanneer u meerdere reeksen afdrukt door Sorteren op te geven, kunt u van tevoren een enkele reeks afdrukken om de afdrukresultaten te controleren, en vervolgens de rest kopiëren (Voorbeeldafdruk). Door de afdrukresultaten van tevoren te controleren, kunt u misdrukken voorkomen.

Opmerking

• Wanneer u de handinvoerlade gebruikt, kunt u de voorbeeldafdrukfunctie niet gebruiken.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [+] of [-] onder [Aantal] op het scherm Kopie om het aantal kopieën op te geven.

U kunt dit aantal invoeren met behulp van het toetsenbord nadat u op [Aantal] of een cijfer heeft geklikt.

3Druk op [Sorteren/Stapelen] en selecteer [Sorteren].

Kopiëren in paginavolgorde of voor elk paginanummer

Als de toets niet wordt gevonden, selecteert u deze bij [Afwerken].

5Druk op [Testafdruk].

Afbeelding van bedieningspaneel

Er zal maar één kopie worden afgedrukt.

6Als het voorbeeld er goed uitziet en er geen wijzigingen nodig zijn, drukt u op [Doorgaan].

De rest wordt gekopieerd.

Om de instellingen te wijzigen, drukt u op [Onderbreken].