Een poster maken door een origineel onder te verdelen in tegels op meerdere vellen papier

U kunt een kopie maken die zo groot is als een poster door meerdere vellen samen te voegen waarop vergrote afbeeldingen zijn gekopieerd (Poster).

Voeg ze samen met een overlap van 15 mm (0,59 inch) op de marge van elk vel.

Opmerking

• In de volgende gevallen kunt u niet kopiëren door [Poster] op te geven:

• Wanneer u een origineel scant met behulp van de ADF

• Wanneer u het papier gebruikt dat in de handinvoer is geplaatst

• Wanneer u dubbelzijdig afdrukken heeft opgegeven

• Wanneer de kleurmodus is ingesteld op [Autom. klr.sel.]

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Origineel formaat] op het Kopieerscherm en selecteer het formaat van de originelen vanuit de standaardformaten.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt gevonden, selecteert u deze in [Origineelinstelling].

Origineelformaten opgeven

3Selecteer [Kleur] of [Zwart-wit].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op de keuzetoets voor de papierlade en selecteer het te gebruiken papier.

5Druk op [Poster] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze in [Dubbelz./Combineren].

6Geef het aantal vellen papier op dat u voor één poster wilt gebruiken en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Plaats het origineel op de glasplaat en geef vervolgens [Origineelrichting] op.

Een origineel op de scanner plaatsen

8Druk op [Starten].