Kopiëren vanuit de handinvoer

Gebruik de handinvoer om op de papiertypen te kopiëren die hieronder worden beschreven.

• Papier van een formaat dat niet in de papierlade past

• Speciaal papier zoals etiketten (zelfklevende labels)

Voor meer informatie over het formaat en het type papier dat in de handinvoer kan worden geplaatst, zie de volgende sectie:

Aanbevolen papierformaten en -typen

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats het papier in de handinvoer met de te kopiëren kant naar beneden.

Papier in de papierlade plaatsen

Het scherm [Papierinstellingen handinvoer] wordt weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u de weergegeven instellingen wilt wijzigen, gaat u verder met de volgende stap.

3Druk op [Instelling wijzigen].

4Selecteer een papiertype en ga vervolgens verder naar het volgende scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

Om de dikte van het papier te wijzigen drukt u op [Dikte wijzigen].

5Selecteer een papierformaat en druk vervolgens op [OK].

6Bevestig de instellingen op het scherm [Papierinstellingen handinvoer] en druk vervolgens op [OK].

Wanneer u op [Oproepen/Program.] op het scherm [Papierinstellingen handinvoer] drukt, kunt u het papiertype en -formaat opgeven van het papier dat in de handinvoer is geplaatst of kunt u de geregistreerde instellingen oproepen.

8Druk op [Starten].