Het adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven

Wanneer bestemmingen in het adresboek zijn geregistreerd, kunt u een bestemming opgeven door een bestemmingstoets te selecteren in de bestemmingslijst.

De geprogrammeerde naam verschijnt op de bestemmingstoets.

U moet een bestemming van tevoren in het adresboek registreren.

Voor meer informatie over het registreren van faxbestemmingen of IP-faxbestemmingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Voor meer informatie over het registreren van internetfax- en e-mailbestemmingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Voor meer informatie over het registreren van mapbestemmingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Wanneer u een e-mailbestemming opslaat, selecteert u [E-mail / Internet faxbestemming] bij [Gebruik E-mailadres voor].

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het opgeven van bestemmingen via het adresboek (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het veranderen van het soort titel in het adresboek (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het opgeven van bestemmingen in een groep (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het zoeken op bestemmingsnaam (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het zoeken op bestemmingsnummer of -adres (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het zoeken met Geavanceerd zoeken (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het zoeken op registratienummer (klassiek).