Procedure voor het opgeven van bestemmingen in een groep (klassiek)

Wanneer u meerdere bestemmingen in een groep programmeert, kunt u documenten naar alle bestemmingen in die groep sturen met slechts enkele toetsen.

Bestemmingen die in een groep zijn geprogrammeerd, worden aangegeven met een groepspictogram Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Voor meer informatie over het programmeren van bestemmingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

1Druk op [Fax], [Internet fax], [E-mail] of [Map] om het type verzending te veranderen.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op de bestemmingstoets waaronder de gewenste groep geprogrammeerd is.

Om meerdere groepen te selecteren herhaalt u deze stap.

Opmerking

• Om te zien welke bestemmingen in een groep zijn geregistreerd, drukt u de groepslijst af via de functie Adresboek afdrukken: Bestemmingslijst onder Systeeminstellingen. Voor meer informatie over de afdrukmethode, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

• Het totale aantal bestemmingen dat in meerdere groepen wordt geprogrammeerd, mag niet groter zijn dan het maximum aantal bestemmingen dat u kunt opgeven voor een bestand. Zie Maximumwaarden.

• Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven als de bestemmingsgroep een adres bevat dat incompatibel is met het opgegeven type verzending. Druk op [Selecteer] om bestemmingen op te geven waarbij de nummers of adressen van het opgegeven type verzending zijn geregistreerd. Druk op [Annuleren] om de bestemming te wijzigen.

• Als u één of meerdere bestemmingen in de groep wilt annuleren, drukt u op [Groepsbest. uitbr.] in [Modi controleren]. Druk vervolgens op het stand-byscherm op [Pijl-omhoog] en [Pijl-omlaag] om de gewenste bestemming weer te geven. Druk daarna op [Wissen]. U kunt het verzenden ook annuleren door op de gemarkeerde bestemmingstoets te drukken en de geselecteerde bestemming uit te schakelen.