Het scherm [Fax]

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Nr.

Pictogram

Beschrijving

1

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt schakelen tussen items bij het transmissietype.

2

Afbeelding van bedieningspaneel

Hier ziet u de opgegeven bestemming.

Als u op de bestemming tikt, kunt u deze in het adresboek registreren of uit de bestemmingen verwijderen.

Als u omhoog of omlaag veegt, kunt u de geselecteerde bestemmingen bevestigen.

3

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt de volgende bewerkingen met betrekking tot Faxontvangst uitvoeren:

• Opgesl. ontv.best. contr.

• Persoonlijke box bedienen

• Afdrukbestanden met vereiste print-ID

• Handmatige ontvangst

• Geheug.bev.afdruk.

• Ontvangstbestand instelling controleren

4

Afbeelding van bedieningspaneel

Door deze functie kunt u het nummer kiezen terwijl u via de luidspreker naar de kiestoon luistert en de handset van het apparaat of de externe telefoon op de haak ligt.

Afbeelding van bedieningspaneel

Het totaal aantal geselecteerde bestemmingen wordt weergegeven.

Druk hierop om een scherm weer te geven waarin u de bestemmingen kunt bevestigen.

In het scherm voor bevestiging van de bestemmingen kunt u het volgende doen:

• Bestemmingen in het adresboek registreren

• Bestemmingen bewerken

• Bestemmingen van de bestemmingslijst verwijderen

5

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt de volgende bewerkingen met betrekking tot de Taakstatus uitvoeren:

• Stand-by verzendbestand bevestigen

• Verzendresultaat controleren

• Ontvangstresultaat controleren

• Journaal afdrukken

6

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de huidige instellingen te wissen.

7

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om het voorbeeldscherm weer te geven na het scannen van de originelen.

8

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt de instellingen controleren in Instellingen.

9

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om het scherm Instellingen te openen. Voor meer informatie, zie Scherm [Instellingen].

10

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om originelen te scannen en het verzenden te starten.

11

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om naar het gedeelte van het adresboek te schakelen.

12

Afbeelding van bedieningspaneel

Toont de bestemmingen in het adresboek aan.

13

Afbeelding van bedieningspaneel

De onderdelen van het adresboek.

14

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om een bestemming toe te voegen.

U kunt bestemmingen als volgt toevoegen:

• Handmatig invoeren

• In de verzendgeschiedenis selecteren

• Een registratienummer uit het adresboek opgeven

• Zoeken naar een bestemming in het adresboek of op de LDAP-server

• Druk om de Informatie over resterend geheugen weer te geven

Opmerking

• Wanneer u veel bestemmingen opgeeft, kan het apparaat enige tijd nodig hebben om met het scannen van originelen te starten nadat op [Start] is gedrukt.

Verwante onderwerpen

Scherm [Instellingen]