Manuell import av en servers informationsfil för enhetsinställning

Manuell import av en servers infofil för enhetsinställning som angetts med [Info om enhetsinställning: Importinställning (server)].

1Logga in på kontrollpanelen som administratör med administratörs-, maskinadministratörs-, nätverksadministratörs- och filadministratörsbehörighet.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

5Tryck på [Info om enhetsinställning: Kör import (server)].

6Tryck på [OK].

Bild av användarpanelens skärm

7Tryck på [Avsluta].

Maskinen startas om.

Obs

• Informationsfilen med enhetsinställningarna importeras alltid utan att den jämförs med den tidigare filen.

• Misslyckad import rapporteras inte via e-post.

• Om import eller export misslyckas kan du granska loggen efter fel. Loggen lagras på samma plats som den exporterade informationsfilen med enhetsinställningar.