Om ett fel inträffar ska du först kontrollera loggens resultatkod. Andra värden än 0 indikerar att ett fel har inträffat. Resultatkoden visas i det inringade området nedan.

Exempel på en loggfil

bild av loggfil

Om du inte kan lösa problemet eller inte vet hur du ska lösa det efter att du kontrollerat koden, skriv ner loggposten med felet och kontakta sedan din servicerepresentant.

ResultCode

Orsak

Lösningar

2 (INVALID REQUEST)

Det gjordes ett försök att göra en filimport mellan två olika modeller.

Importera filer exporterade från samma modell.

4 (INVALID OUTPUT DIR)

Kunde inte skriva enhetsinformationen till mottagarenheten.

Kontrollera om destinationsenheten fungerar normalt.

7( MODULE ERROR)

Ett oväntat fel inträffade under en import eller export.

Stäng av och slå på strömmen och försök sedan utföra åtgärden igen. Om felet kvarstår kontaktar du en servicetekniker.

8 (DISK FULL)

Det tillgängliga lagringsutrymmet på det externa mediet är otillräckligt.

Utför åtgärden igen efter att ha försäkrat dig om att det finns tillräckligt med lagringsutrymme.

9 (DEVICE ERROR)

Kunde inte skriva eller läsa loggfilen.

Kontrollera om sökvägen till mappen där filen ska lagras eller mappen i vilken filen lagras är otillgänglig.

10 (LOG ERROR)

Misslyckades med att skriva ut loggfilen. Hårddisken är defekt.

Kontakta en servicetekniker.

20 (PART FAILED)

Kunde inte importera vissa inställningar.

Anledningen till felet registreras i "NgName". Kontrollera koden.

Orsak till felet (NgName)

2 INVALID VALUE

Det angivna värdet överstiger det tillåtna intervallet.

3 PERMISSION ERROR

Behörighet för att ändra inställningen är otillgänglig.

4 NOT EXIST

Inställningen existerar inte i systemet.

5 INTERLOCK ERROR

Inställningen kan inte ändras på grund av systemets status eller sammankoppling med andra angivna inställningar.

6 OTHER ERROR

Inställningen kan av något annat skäl inte ändras.

21 (INVALID FILE)

Kunde inte importera filen på grund av att den är i fel format i det externa mediet.

Kontrollera om filformatet är korrekt. Loggen är i form av en CSV-fil.

22 (INVALID KEY)

Krypteringsnyckeln är ogiltig.

Använd rätt krypteringsnyckel.