Autentiseringsinformation lagrad i adressboken

Om du har aktiverat användarautentisering kan du ange åtkomstgränser och användningsgränsen för maskinens funktioner för varje användare eller grupp av användare. Ange de inställningar som krävs i Adressboken för varje användare. För mer information om funktionerna som kan begränsas, se Begränsa Tillgängliga funktioner.

Användare måste ha ett registrerat konto i adressboken för att kunna använda maskinen när användarautentisering har angivits. För mer information om användarregistrering i adressboken, se handboken Anslut maskinen/Systeminställningar.

Användarautentisering kan även anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.