Begränsa Tillgängliga funktioner

För att förhindra obehörig användning kan du ange vem som kan få åtkomst till maskinens olika funktioner.

Ange vilka funktioner som är tillgängliga för registrerade användare. Genom att konfigurera denna inställning kan du begränsa funktionerna som är tillgängliga för användare.

Du kan begränsa användningen av kopiatorn, dokumentservern, skannern, skrivaren, webbläsarfunktioner och utökade funktioner.

1Logga in som användaradministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Hantera adressboken].

4Välj användare.

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [Aut.info].

Bild av användarpanelens skärm

6Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

7Under "Tillgängliga funktioner" väljer du de funktioner som ska anges.

Om den funktion du vill välja inte visas, tryck på [NedåtpilNästa].

8Tryck på [OK].

9Logga ut.