Grundläggande autentisering

Ange denna autentiseringsmetod när du använder maskinens adressbok för att autentisera varje användare. Med grundläggande autentisering kan du både hantera maskinens tillgängliga inställningar samt begränsa åtkomst till lagrade filer och adressboken. Under grundläggande autentisering måste administratören ange de funktioner som är tillgängliga för varje registrerad användare i adressboken. För mer information om hur du begränsar funktioner, se Autentiseringsinformation lagrad i adressboken.