Meerdere originelen als één bestand scannen

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het verzenden van meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's of het opslaan daarvan als één opgeslagen bestand.

Belangrijk

• Om meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's te verzenden, selecteert u in [Verzend Bestandstype/naam] een bestand met meerdere pagina's als type. Voor meer informatie over bestandstypen, zie Bestandstype opgeven.

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Batch].

Voor meer informatie over [Batch], zie Batch.

3Druk op [OK].

4Plaats de originelen.

5Geef instellingen op voor verzenden of opslaan.

6Druk op [Start] om originelen te scannen.

Wanneer de originelen worden gescand plaatst u een ander origineel in de ADF en drukt u vervolgens op [Start].

Herhaal deze stap totdat alle originelen zijn gescand.

7Als alle originelen gescand zijn, druk dan op [Scherp].

Opslaan of verzenden begint.