In deze paragraaf worden de instellingen uitgelegd voor het verdelen van meerdere originelen over een opgegeven aantal pagina's die vervolgens worden verzonden.

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Delen].

3Druk op [Wijzigen] en gebruik vervolgens de cijfertoetsen om het aantal pagina's op te geven waarover u de taak wilt verdelen.

4Druk op [Scherp].

5Druk indien nodig op [Deling controleren].

Wanneer u [Deling controleren] selecteert, wordt aan het einde van het scannen een scherm geopend voor het stoppen of voortzetten van het scannen, als de originelen niet in volgorde zijn gescand als gevolg van een papierstoring of invoer van meerdere vellen tegelijk.

6Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• [Delen] en [1- en 2-zijd. mengen] kunnen tegelijk worden geselecteerd. De laatst geselecteerde functie heeft echter prioriteit.

• Wanneer de laatste pagina van een batch of gedeelde tweezijdige originelen leeg is, dan kunt u die pagina overslaan. Om het scannen over te slaan, selecteert u in [Laatste pagina] onder [2-zijdig origineel] de optie [1-zijdig]. Om de laatste pagina als blanco pagina te scannen, selecteert u [2-zijdig]. Voor meer informatie, zie Dubbelzijdige originelen.