Deze sectie geeft uitleg over de instellingen die u moet configureren als u een groot aantal originelen in meerdere batches wilt scannen en ze als één enkele taak wilt versturen.

Scannen start als u extra originelen plaatst en op [Start] drukt. Wanneer alle originelen gescand zijn, druk dan op [Scherp]. Het apparaat wacht totdat de extra originelen zijn geplaatst, ongeacht de standaardinstellingen.

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Batch].

3Druk op [OK].