Help

Scannen

Lees dit eerst
Gescande documenten naar een clientcomputer verzenden

In deze paragraaf wordt beschreven hoe u documenten kunt scannen en hoe u deze bij een clientcomputer kunt bezorgen. U kunt documenten op de volgende drie manieren verzenden: "E-mail", "Verzenden naar map" en "WSD-scanner (verzendtype)". Selecteer de meest geschikte methode die aansluit bij uw handeling.

Documenten scannen vanaf een clientcomputer

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten kunt scannen vanaf een clientcomputer en hoe u de gescande documenten kunt downloaden naar de computer. De volgende twee verzendmethoden zijn beschikbaar: "TWAIN-scanner" en "WSD-scanner (ophaaltype)". Selecteer de meest geschikte methode die aansluit bij uw handeling.

Gescande documenten opslaan en archiveren

U kunt de scanfunctie gebruiken om gescande documenten op te slaan op het apparaat. De documenten die zijn opgeslagen met behulp van de scanfunctie kunnen later worden verzonden via e-mail of naar een gedeelde map.

Verschillende scaninstellingen

Als u originelen gaat scannen met dit apparaat, moet u een aantal instellingen opgeven, zoals het origineeltype, de resolutie en het scanformaat. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de verschillende scaninstellingen kunt opgeven.

Scannereigenschappen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Scannereigenschappen beschreven.

Bijlage