Meerdere originelen die enkel- en dubbelzijdige pagina's bevatten

Dit onderdeel geeft meer uitleg over de instellingen om te schakelen tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] bij het scannen van meerdere originelen die eenzijdige en tweezijdige pagina's bevatten.

Selecteer [1- en 2-zijdig mengen]. Schakel vervolgens, nog voor u bijkomende originelen plaatst, tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] en start daarna het scannen.

Belangrijk

• Pictogram Regio A(voornamelijk Europa)
    Voor nadere informatie over de optionele eenheden die vereist zijn voor deze functie, zie Snel aan de slag.

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Batch].

Als u meerdere originelen meerdere keren wilt scannen, moet u deze instelling van tevoren kiezen. Voor meer informatie, zie Batch.

3Druk op [1- en 2-zijdig mengen] in [Originele instel.].

4Druk op [OK].

Opmerking

• [1- en 2-zijd. mengen] en [Delen] kunnen tegelijk worden geselecteerd. De laatst geselecteerde functie heeft echter prioriteit.

• Om de scaninstelling voor bijkomende originelen te wijzigen naar [1-zijdig origineel] na het scannen van één zijde van de laatste pagina van een batch tweezijdige originelen, drukt u op [Instelling wijzigen] en vervolgens op [1-zijdig origineel].