Bestanden naar een FTP-server verzenden

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u bestemmingen kunt opgeven bij het verzenden van bestanden naar een FTP-server.

1Druk op [Handm. inv.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [FTP].

3Druk op [Handm. inv.] rechts van het servernaamveld.

4Voer een servernaam in.

In plaats van de servernaam op te geven, kunt u ook het desbetreffende IPv4-adres gebruiken.

5Druk op [OK].

6Druk op [Handm. inv.] rechts van het padveld.

7Voer het pad voor de map in.

Hierna volgt een voorbeeld van een pad waarvan de mapnaam "gebruiker" en de submapnaam "lib" is: user\lib.

8Druk op [OK].

9Geef de gebruikersnaam op, in overeenstemming met de betreffende instelling op de bestemming.

Druk op [Handm. inv.] rechts van het veld gebruikersnaam om het schermtoetsenbord weer te geven.

10Druk op [OK].

11Geef het wachtwoord op, in overeenstemming met de betreffende instelling op de bestemming.

Druk op [Handm. inv.] naast het wachtwoordveld zodat het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

12Druk op [OK].

13Druk op [Wijzigen] rechts van het poortnummerveld als u het poortnummer wilt wijzigen dat in [Systeeminstellingen] is ingesteld. Voer een poortnummer in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

14Druk op [Verbindingstest].

Er wordt een verbindingstest uitgevoerd om te controleren of de opgegeven map bestaat.

Raadpleeg Problemen oplossen als het bericht “Verbinding met de computer mislukt. Controleer de instellingen. ” wordt weergegeven.

15Controleer het resultaat van de verbindingstest en druk op [Afsluiten].

16Druk op [OK].

Opmerking

• De verbindingstest kan enige tijd in beslag nemen.

• Het is tijdens een verbindingstest wellicht niet mogelijk om op [Verbindingstest] te drukken nadat u op [Annuleren] heeft gedrukt.

• Druk op [Bewerken] links van het bestemmingsveld om het schermtoetsenbord weer te geven als u het geregistreerde pad naar een bestemmingsmap wilt wijzigen. Geef het nieuwe pad op en druk vervolgens op [OK].

• Het is mogelijk dat het apparaat het bestand niet kan versturen als u geen schrijfrechten heeft voor de map of als er onvoldoende ruimte beschikbaar is op de harde schijf.