Koptekst overslaan
 

Tegelijkertijd opslaan en verzenden via Scannen naar map

1Druk op [Best.opsl.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Zorg ervoor dat [Opsl. op HDD plus Verz.] is geselecteerd.

3Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam], [Wachtwoord] en [Map selecteren].

  • Gebruikersnaam

    Druk op [Gebruikersnaam] en selecteer een gebruikersnaam. Als u een niet-geregistreerde gebruikersnaam wilt opgeven, drukt u op [Handm. invoer] en voert u vervolgens de naam in. Druk nadat u een gebruikersnaam heeft opgegeven op [OK].

  • Bestandsnaam

    Druk op [Bestandsnaam], voer een bestandsnaam in en druk vervolgens op [OK].

  • Wachtwoord

    Druk op [Wachtwoord], voer een wachtwoord in en druk op [OK]. Voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

  • Map selecteren

    Druk op [Map selecteren], kies de map waarin de opgeslagen bestanden moeten worden opgeslagen en druk vervolgens op [OK].

4Druk op [OK].

5Geef de instelling op om het bestand te verzenden via Scannen naar map.

Voor meer informatie over het verzenden van een bestand via Scannen naar map, zie Basisprocedure voor het gebruik van Scannen naar map.

6Druk op [Start].

Opmerking

  • U kunt opgeslagen bestanden opnieuw verzenden via Scannen naar map. Voor het opnieuw verzenden van bestanden selecteert u het bestand op het scherm [Sel. opgesl. best.] en verzendt u deze vervolgens. Voor meer informatie, zie Een opgeslagen bestand verzenden.

  • Als de opgegeven bestemming wordt bijgewerkt met behulp van de functie Centraal beheer, worden de gespoolde documenten na het bijwerken naar de bestemming verzonden.

  • Voor meer informatie over Centraal beheer, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.